GIGA-Entreprises Espace 1

GIGA-Entreprises Espace 1 (GIGA staat voor Groupe Interdisciplinaire de Génoprotéomique Appliquée) is een opmerkelijk gebouw, zowel wegens de architectuur als wegens zijn reden van bestaan. Het gebouw vormt een aanvulling op de voorzieningen van de GIGA, gevestigd in het CHU van Luik. Het omvat vergaderzalen, een keuken, een refter en specifieke voorzieningen, zoals een laboratorium, een cleanroom en een koelruimte met veiligheidscontactdozen. Het is opgevat als incubator voor bedrijven en spin-offs actief in de sector van de biotechnologie. Het resultaat van een perfecte samenwerking met de gespecialiseerde actoren MEUSINVEST en de Université de Liège en gesteund door een EFRO-cofinanciering in het kader van de programmatie 2007-2013 van de Structuurfondsen van de portfolio “GIGA BioIndustry Support”.

Giga

Voorzieningen :

  • 8 kantoren van 30 tot 50 m²
  • Gemeenschappelijke diensten en voorzieningen : telefoon, kopieerapparaat, vergaderzaal, sanitaire voorzieningen, refter, koelruimte met veiligheidscontactdozen, veiligheidssystemen, technische verdieping, reservelokalen, 20 parkeerplaatsen.
  • 14 laboratoria/kantoren van 40 en 50 m²
  • Twee ruimtes voor een cleanroom waarvan een reeds ingericht is (ISO7 volgens euronorm 14644 werkend bij overdruk en onderdruk).

Neem voor meer informatie over de locatie contact op met Laurence SLANGEN : laurence.slangen@spi.be  +32 (0) 4 230 12 08